Totul s-a creat din pasiune

Cum s-a nascut Scoala Moto Altfel

Acum 20 de ani am început aventura pe două roți, chiar trei, prima mea motocicletă fiind un IJ Jupiter 4 cu ataș!

Era perioada în care opțiunile de a-ți cumpăra o motocicletă erau limitate, iar motocicletele rusești erau la modă.

Pe atunci, să faci școala moto însemnau doar câteva ore în curtea unei fabrici și susținerea examenului moto în poligon sau într-o parcare (în cazul meu).

Adevărata aventură începea în momentul în care te trezeai cu permisul în buzunar și față în față cu traficul, având doar niște noțiuni elementare ca să te descurci.  Experiența se câștiga mergând sau discutând  cu alți colegi întâlniți în trafic, mai mult sau mai puțin experimentați.

De atunci am condus aproximativ 15.000 km pe sezon, am testat o gamă variată de motociclete, de la cruiser la super sport. Am călătorit prin toată Europa, iar motociclismul a devenit un mod de viață, condus de pasiunea de a călători pe două roți.

În călătoriile mele am descoperit că majoritatea motocicliștilor au diferite dificultăți în manevrarea motocicletei și au nevoie de îndrumări pentru a înțelege și a aborda traficul în siguranță.

    Așa a luat naștere proiectul Școala Moto Altfel!

De ce să ne alegi pe noi?

Operăm cursuri de formare șapte zile pe săptămână și avem o rată de promovare foarte mare, cu mult peste media națională. Toate cursurile noastre sunt flexibile pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Mă poți contacta la numărul de telefon:

+40 726 858 373

Sau îmi poți scrie un mesaj: